Πάλη Τυφλών Apex Sports

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Δύο ακόμη χάλκινα μετάλλια από την ελληνορωμαϊκή πάλη προστέθηκαν στην Ελλάδα

24οι Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών: Δύο ακόμη χάλκινα μετάλλια από την ελληνορωμαϊκή πάλη προστέθηκαν στην Ελλάδα

Εννέα μετάλλια μετράει πλέον η Ελλάδα σε αυτούς τους 24ους Ολυμπιακούς Αγώνες, της Βραζιλίας, που σιγά-σιγά φθάνουν στο τέλος τους. Οι Νίκος Ιωσηφίδης και Αλέξανδρος Παπαδάτος στα 77κ. και στα 130κ. αντίστοιχα, πάλεψαν και χάρισαν ακόμη δύο μετάλλια στην ελληνική αποστολή.

Η καλή ημέρα από την αρχή φάνηκε και ο Νίκος Ιωσηφίδης στα 77κ. με αντίπαλο τον Ιρανό Εσμαϊλί μπήκε αποφασισμένος προηγήθηκε 7-0, 9-2 με τον Ιρανό να αποφεύγει να παλέψει και να προσπαθεί να “ροκανίσει” το χρόνο. Τελικά ο Έλληνας αθλητής έφθασε το σκορ στο 11-2,πήρε τη διαφορά των 8 πόντων, με την οποία το παιχνίδι κατοχυρώνεται υπέρ του. Οι Ιρανοί ζήτησαν να δουν  το βίντεο της τελευταίας φάσης, αλλά δεν άλλαξε η απόφαση των κριτών και το χάλκινο μετάλλιο, κατέληξε στον Έλληνα  αθλητή,

Το ίδιο άνετα και χωρίς αντίσταση ήρθε το χάλκινο μετάλλιο, στα 130κ. και για τον Αλέξανδρο Παπαδάτο με αντίπαλο τον Ινδό Πατίλ, που τον «καθάρισε» με 8-0. Ο Έλληνας παλαιστής έδειξε ότι συνέρχεται, μετά το σοβαρό τροχαίο που του συνέβη, πριν λίγους μήνες και αν ήταν εντελώς καλά θα μπορούσε με ευκολία να διεκδικήσει και το χρυσό.

Την Παρασκευή στην Ελευθέρα

Οι δύο Έλληνες παλαιστές θα παλέψουν για ακόμη δύο μετάλλια στο στιλ της ελευθέρας πάλης αύριο (Παρασκευή) και το Σάββατο, με πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αν αποφύγουν στη σημερινή κλήρωση τα μεγαθήρια της κατηγορίας τους.

Τελευταία άρθρα Πάλη Τυφλών

Video Πάλη Τυφλών

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.